مشاوره حقوقی رایگان - ننوشتن تمدید قرارداد

سلام
موجر اقدام به افزایش مبلغ اجاره نموده است. ولی حاضر به نوشتن تمدید نیست. یک سال از قرارداد گذشت و مبالغ با 70 درصد افزایش به حساب ایشان واریز شد و امسال نیز مجدد 75 درصد افزایش داده است و مجدد حاضر به تمدید نیست.
در این صورت وضعیت من چگونه است.
قرارداد من بیش از 13 ماه منقضی شده.
ولی هنوز در ملک هستم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به مبلغ قبلی بیست و پنج درصد اضافه کنید و هر ماه به حساب موجر پرداخت کنید در صورتی که اعتراض کرد می توانید جهت تنظیم قرارداد اقدام کنید.