مشاوره حقوقی رایگان - بلند نشدن مستاجر در زمان موعد پایان اجاره نامه

با سلام
احتراما به استحضار میرساند واحد خود را به شخصی اجاره داده ام به علت مشگلات به وجود آمده میخواهم واحد خود را به فروش برسانم و همچنین عدم همکاری مستاجر. که مستاجر اجازه ورود مشتری به داخل واحد را نمیدهد . بنده هم عنوان نمودم که تا موعد قرارداد اجاره نشسته و سر موعد جا به جا شود ولی ایشان کلیه خط های خود را خاموش کرده و مدتی است که داخل خانه نبوده و به شهرستان سفر کرده است . موعد تاریخ اجاره نامه 26 خرداد 1401 میباشد . لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . وقت بخیر . با توجه مورادی که بیان کرده اید باید منتظر باشید تا مدت زمان قرارداد اجاره به اتمام برسد و سپس از طریق دفترخدمات الکترونیک قضایی اقدام بفرمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از این مدت قرارداد تمام شد می توانید طرح دعوا کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بعد از اتمام قرارداد میتوانید طرح دعوا نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بعد از این مدت قرارداد تمام شد می توانید طرح دعوا کنید.