مشاوره حقوقی رایگان - غیبت از زندان

با سلام
بنده به جرم سرقت چندین پرونده داشتم که رضایت همه رو گرفتم و حدود یکسال و نیم حبس کشیدم و اومدم مرخصی و غیبت کردم الان حدود یکسال و نیمه که غیبت کردم و در همین غیبت عقد کردم حالا باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید خود را به زندان معرفی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متاسفانه چاره ای ندارید و باید خودتان را معرفی کنید و اگر معرفی نکنید ممکن است ممنوع الخدمات شوید و حکم جلبتون نیز صادر میشه.