مشاوره حقوقی رایگان - انتقال به همسر

با شوهرم توافق کردم که ایشون یک واحد مسکونی رو از کسی بخره و مستقیم از فروشنده به نام من سند بزنه. من باید چه نکاتی رو رعایت کنم و تعهداتی از ایشون که بعدا همسرم نتونه ادعایی داشته باشه و ملک رو پس بگیره؟ چون اگه اشتباه نکنم وقتی خودهمسرم همه پول رو به فروشنده داده باشه بعدا اگه پشیمان بشه میتونه دادخواست ابطال سند و ابطال معامله صوری و ... بده و پس بگیره.
منظورم اینه طوری بشه که نه بعنوان مهریه در نظر گرفته بشه و نه قابل رجوع و باطل کردن باشه؟؟

پاسخ ها :

انتقال ملک توسط همسر انتقال ملک به همسر ملک