مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر نظامی

سلام وقتتون بخیر
همسرم نظامی هستند ومن به تازگی در یکی از دستگاههای اجرایی به صورت پیمانی مشغول به کار شده ام که تا محل سکونت همسرم 150کیلومتر فاصله دارد.
باتوجه به ابطال اخذ تعهد ده ساله توسط دیوان عدالت، فقط در ابتدای کار از ما یک اقرارنامه مبنی بر عدم تقاضای انتقالی تا زمانیکه دستگاه مربوط به ما نیاز دارد اخذ شد.
آیا میتوانم از گزینه انتقالی به تبعیت از همسر استفاده کنم؟ درصورت مثبت بودن پاسخ لطفا مستندات قانونی را نیز برایم ارسال کنید.
درضمن آیا این گفته صحیح است که فرد نظامی که در مناطق محروم خدمت کرده است همسر او نباید در مناطق محروم خدمت کند؟