مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی پسرم و سرپرستی اموالش

سلام من مادری هستم که پسر 18 ساله ام به مدت 10سال است که مفقود شده و او با برداران و خواهران ناتنی خود که از پدر یکی بودند ملکی در تهران دارد در این مدت انها از این ملک تجاری بهره برده اند و من هیچ نگفتم من در شرایط مالی خوبی نیستم
میخواستم ببینم ایا دادگاه این امکان را به من میدهد که تازمان برگشتن پسرم اموال اورا تحت اختیار بگیرم و یا حتی خانه ای تهیه کنم تا زمانی که برگردد بصورت امانت من وارث اصلی میشوم درست است؟؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بله دادگاه این امکان را به شما خواهد داد و شما به عنوان امین بر دیگران مقدم خواهید بود.
اگر فرزندتان مفقود شده باشد و تا این زمان هیچ اطلاعاتی از او در اختیار نباشد باید درخواست صدور حکم موت فرضی را بدهید تا اموال بعد از طی مراحل قانونی به تصرف قطعی شما در بیاید