مشاوره حقوقی رایگان - قطع شاخه ی درختان سی ساله توسط همسایه باغ

درود بر شما
چهار ساله که یک باغ خریداری کردم . شاخه های تقریبا قطور تعدادی از درخت های گردوی من وارد باغ همسایه شده . چند روز پیش مالک باغ همسایه هم به بهانه مزاحمت ، بدون اجازه و در غیاب بنده شاخه های مذکور رو قطع کرده
آیا راهی برای شکایت من از ایشون وجود داره؟ آیا ایشان بدون اجازه و در غیاب من و بدون حکم قاضی حق انجام این کار رو داشتن ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در حد رفع مزاحمت سرشاخه ها که وارد باغ آنها شده فقط می توانند‌نه بیشتر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وارد باغ وی شده باشد می تواند قطع کند