مشاوره حقوقی رایگان - جعل و دست بردن به تاریخ و مبلغ سفته

با سلام . خانم بنده از سال 98 در مهد کودک شروع به کار کرد و دلیل رفتن به سرکار فقط وفقط اخلاق دخترم بوده کو حساس هستش ، بعد از 3 سال کار در روز پنج شنبه شب از مهد کودک سرقت کردن و با تمام بی چشم وروبی صاحب مهد از خانم بنده شکایت کرد و بعد از چند جلسه و با تمام دروغهای صاحب مهد حکم بر بی گناهی خانم بنده آمد و خانم بنده هم اداره کار شکایت کرد و بعد از شکایت خانم بنده صاحب مهد هم با جرات فراوان سفته‌هایی که بابت ضمانت کار گذاشته بودن هم مال
خانمم و آبجي خانمم رو گذاشته اجرا و به واضحی دست کاری کرده که بابت پول دستی که داده بوده و شهریه دخترم که مثلا قراره بوده بهش بدیم ندادیم گذاشته اجرا و اینکه تاریخی که گفته دختر من در مهد ا بوده نامه ای دارم با مهره وامضا از مهد کودک دیگه ای و شاهدهایی کا داره تلفنی صحبت کردم میگن از متن نوشته شده که امضا کردن بی خبرن .
شرمنده طولانی شد عذرخواهم .
و اینکه الان باید چیکار کنم به نظر شما شکایت کنم بابت جعل و اخاذی کردن .
و اینکه وكالت پرونده رو بخوام بدم به شما اگر وقت دارین . و مبلغ هزینه وکالت رو هم هم بفرمائید .
تاريخ1401/03/18 وقت دادگاه داده البته شورای حل اختلاف دادن

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خانم شما و خواهر خانم حتما باید وکیل بگیرند ، مبلغ حق الوکاله نیز حدود 10 در صد مبلغ نوشته شده در سفته ها است ، البته من کمتر می گیرم