مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی در طرح هادی روستایی

سلام، خسته نباشید، منزل من در روستای از گیلان در کوچه ایی است من یک راه ماشین رو شخصی برای منزلم دارم از پشت منزل بنده یک جاده در طرح هادی تعریف شده که ده متری است البته هنوز هیچ جاده ای احداث نشده و هیچ زمینی از اول تا اخر کوچه ادعایی عقب نشینی نکرده و همه مقدار زمین خودشون رو حصار کردن و یک جاده مال رو موجوده همسایه بعدی زمین من از من شکایت کرده و حکم تخریب برای حصار بنده گرفته ایا من باید بدون پرداخت خسارت و بزور در جاده ایی که محل عبور من نیست شرکت کنم و متحمل خسارت بشم ممنون میشم پاسخ بدین .

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

نیاز به توضیحات بیشتری است درصورت امکان با مشاوران تماس داشته باشین