مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

سلام
من درخواست مهریه و جهیزیه کردم الان جهیزیه کارای اجراییش مونده من وکیل دارم امام نمیخوام وکیلم کار اجرایی جهیزیه رو انجام بده خودم به دلیل مشکلی که دارم باید برم الان مامانم میخوام کارای جهیزیه رو انجام بده چطور باید به مامانم وکالت بدم که مامانم از طرف من کارای اجرایی استرداد جهیزیه رو انجام بده ؟ ممنون راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال مثل اینکه حرفه وکالت را که در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه در صدر مشاغل با پایگاه اجتماعی والاست سطح پایین در نظر گرفته اید !؟ سؤال شما تکراریست و قبلاً به این سؤال به طور مستند و مفصل توسط همکاران محترم پاسخ مقتضی ارائه شده است . مگر مادرتان وکیل دادگستری دارای پروانه معتبر وکالت است که بخواهید به ایشان وکالت اجرای حکم جهیزیه تان را بدهید !!!؟ در مراجع قضایی و شبه قضایی صرفاً اصیل (ذینفع) و وکیل دادگستری دارای پروانه وکالت معتبر می تواند به نمایندگی از موکل خود امور موکل را به انجام برساند .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

با نظر همکار محترم موافق هستم در صورت همکاری میتوانید با بنده یا دیگر همکاران تماس بگیرید

نگین کیانی

سرکار خانم نگین کیانی :

خوشبختانه با هدف ارتقاء فرهنگ داشتن وکیل در دعاوی مطروحه و جلوگیری از اطاله دادرسی، حضور اصیل( شخصیکه یکی از طرفین پرونده است) و یا وکیل دادگستری از جانب وی الزامی است. لذا وکالت کاری در محکم پذیرفته نمی شود!‍