مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز ملک ورثه ای

باسلام و احترام
بعد از مرگ پدرم انحصاروراثت کردیم و با دیه سرنشین ک بهمون دادن دو طبقه اسکلت بندی انجام دادیم.
بعد از چند سال روی خونه ورثه ای دو طبقه خونه ساختم بدون اجازه یکی از ورثه ها
که در ایران نبود. بعد از ساخت خونه رو اجاره دادم و با مادرم دریکی از طبقه ها زندگی میکنم و اجاره خونه میگیریم و خرج مادرم رو من میدم. و برادرم ازدواج کرده و خرج مادرم رو نمیده اون میتونه از اون دو طبقه ک من بدون اجازه ساختم ادعای سهم کنه؟ آیا کارم غیرقانونیه؟

پاسخ ها :

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
نسبت به مستحدثاتی که شما انجام داده اید نمی‌تواند مدعی شود
فقط از زمین به ایشان سهم می‌رسد و البته اگر از مبلغ دیه سهام خود را دریافت نکرده باشد می‌تواند مدعی آن هم باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست رضایت ایشان را بگیرید چون ایشان می تواند دستور تخریب تمام چیزی که ساخته اید را از دادگاه تقاضا کند