مشاوره حقوقی رایگان - آیا قاضی پرونده برای ابطال رای داوربا ایراد امر به مختومه میاتواند به رای اصراری دیوان استناد کند

با سلام. بنده بابت طلب از شرکت تعاونی در اتاق داوری ایران شکایت کردم و هیئت داوری پس از نظرات کارشناسان و مدارک رای به محکومیت تعاونی داد در سال 97 الان بعد از گذشت 3 سال تعاونی در اتاق تعاون شهرستان خرم آباد دادخواست داوری با مدارک اولیه که نسبت به آنها در اتاق داوری ایران رسیدگی شده بود شکایت کرده و ّبنده با ایراد امر به مختومه خواستار رد دعوا شدم ولی داور پرونده حکم به نفع تعاونی صادر کرد دوباره برای ابطال رای داوری به دادگاه دارای صلاحیت دادخواست ابطال با ایراد اعتبار امر به مختومه رای داوری دادم ولی دوباره قاضی رای داده که رای با موارد ابطال ماده489 و شرایط هفتگانه ابطال خدشه دار نیست و گفته دادگاه فقط موارد هفتگانه ابطال را رسیدگی می‌کند و اعتبار امر به مختومه در داوری جایگاهی ندارد و رای داور را تایید کرده آیا این مسئله قابل فرجام خواهی میباشد یا نه آیا طبق رای اصراری دیوان عالی به شماره3475 مورخ5/7/1338 که آرای داوری را از اعتبار امر به مختومه دانسته رای دادگاه قابل نقض در تجدید نظر میبلشد

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در این خصوص در دکترین حقوقی اختلاف نظر وجود دارد ولی اکثریت رأی داوری را واجد اعتبار امر قضاوت شده (مختومه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه