مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر یا تعویض خودرو چپی

سلام. من ماشینم 206 تیپ 2 مدل 98 هستش چپ کردم ماشین از لحاظ فنی و جلو بندی و موتور و ... کاملا سالمه فقط شاسی عقب ضربه خورده و ظاهری، میخواستم بدونم بهتره با مدل پایین تر تعویضش کنم یا همینو درستش کنم خسارت رو بیمه میده البته ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از متخصص مربوطه مشاوره بگیرید پلتفرم مشاوره حقوقی است
اصولا بیمه تا سقف برحسب مورد خسارت پرداخت می کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست، به نظر بنده درست کنید و سوار بشید بهتر است تا اینکه بخواهید ماشین مدل پایین بهرید