مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام چند ماه پیش از چندین نفر به جرم کلاهبرداری شکایت کردم بعد تاریخ رسیدگی به پرونده برای امروز بوده که مراجعه کردم به سامانه دیدم نوشته شده
وقت نظارت به لحاظ موثر بودن نتیجه رسیدگی /صدور حکم قطعی نسبت به ادعای مطرح شده از ناحیه یکی از طرفین در پرونده دیگر تجدید و برای یک ماه دیگه تعیین شد من منظور اینو متوجه نمیشم میشه کمکم کنید بگید یعنی چی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده تحت وقت نظارت شعبه رسیدگی کننده است تا پرونده دیگری که در همین رابطه وجود دارد منتهی به صدور تصمیم قضایی گرفته شود که در این پرونده شما نیز این تصمیم می تواند موثر باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

پرونده تحت وقت نظارت شعبه رسیدگی کننده است تا پرونده دیگری که در همین رابطه وجود دارد منتهی به صدور تصمیم قضایی گرفته شود