مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در مورد صلح نامه

سلام .ما و چند نفر از فامیلها جهت تقسیم سه ملک مشاعی صلح نامه امضا کردیم الان چند ماهی است که یکی از این امضا کنندگان صلح نامه مانع تراشی می کند و می خواهد مثلا از یک قطعه زمین جای مورد دلخواه را انتخاب کند و این باعث اعتراض بقیه میشه راه حل قانونی یا پیشنهاد شما وکلا محترم چی هست که زودتر کار تمام و به اختلاف بیشتر منجر نشود؟چون در قرارداد مصالحه بصورت تکمیل نوشته شده که تقسیم با رضایت همه و مسالمت امیز خواهد بود تا در حق کسی اجحاف نشود حالا این می خواهد طولش بدهد تا از موقعیت سو استفاده کند و باعث شده مدت 14 ماه املاک بلا استفاده و راکد بماند و تهدید می کند اگر کسی به زمینها دست بزند یا نزدیک شود دعوا راه می اندازم بقیه به خاطر عدم ابروریزی نمی تونند هیچ کاری بکنند.این املاک ارثی هستند بعد از قبول و توافق نسبت به تقسیم صورتجلسه رضایت نامه و مصالحه بصورت کامل توسط همه امضا شده است .ممنون از راهنمائی شما .

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر تقسیم به طرز صحیح واقع شده باشد و حق کسی تضیع نشده باشد و توسط کلیه وراث امضا شده باشد نتیجه ای در بر نخواهد داشت در صورت عدم توافق تقسیم ترکه مطرح نمایید