مشاوره حقوقی رایگان - پرسش در مورد اموال ملکی مشترک

سلام خدمت وکلا محترم. اگر دو برادر املاک مشاعی به ارث مانده از پدرشان به همراه دو خواهرشان داشته باشند بعدا خواهرها ازدواج و به جاهای دیگر بروند و دو برادر بصورت اصطلاح روستائی جمال مال باشند ولی قبل از فوت یعنی در قید حیات یکی از برادرها ملک دیگری بخرد و بنام خودش بزند برادر دیگر حق اعتراض یا خواهرها حق اعتراض می تونستند داشته باشند یا ان اموال تازه خریداری شده به خود وی متعلق است یعنی از قاعده جمال مال خارج است ؟در حالیکه این تقسیم ماترک هنوز ما بین یکی از دخترها که زنده هست و ورثه های پسران فوت شده ها انجام نگرفته .ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مال تازه خریداری شده مال خودش است در قانون چیزی بنام جمال نداریم، وراث هر چه زودتر باید تکلیف ماترک پدر را روشن کنند با مراجعه احدی از آنان به دادگاه. توضیح بیشتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد