مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

سلام
یک شب درشهرستان یزد در موقع کرونا در جنب یک امازاده بین راهی خواب بودم داخل خودرو که دونفر امدند و با من به اختلات پرداخته و رفتند و دوباره ما ماموران پاسگاه امدند و مرا به اتهام مظنون به سرقت بازداشت نمودند و ده تا شاکی برای اینجانب بی جهت ودلیل شکوایه نمودند
در داگاه تبرعه شدم و حال یکی ازشاکی اعتراض زده با یک فیلم که از دوبین مدار بسته گرفته شده و خودرو من درب امازاده در گذر بوده و هیچ چیزی در ان نبوده و شاهدی یا مدارکی وجود ندارد علیه اینجانب
و نتوانستم به دلیل جلسه در دفتر دادستانی اصفهان حضور پیدا کنم
وبه علت شمارا اشتباه درج شده از شاکیان متوجه نشدم کدام شاکی بوده و اشتباه لایحه دفاعی فرستادم
حال با قسم دروغ شاکی مرا به صد روز حبس محکوم نموده و رد مال که رد مال ارزشی یک تومانی نیز ندارد ویک پاپوش هست برای بدنام نمودن اینجانب در ان محل برای از بین بردن اعتبارم میان مشتریانم که از انها خرید احشام دارم و میخواهند رقیب کاری خود را اینگونه در کنندکه مفت خودشان بخرند
حال در یک پرونده دیگر نیز در سال 97 به سابقه دیگه پاپوش دارم که به این چنین بود و سارق را گرفتم بعد از اجرا حکم و درخواست اعاده نمودم ولی هنوز رسیدگی نشده ولی قبول شده واین پرونده روی سابقه بیشتر قاضی با علم خود یعنی حکم داده
ایا میتوانم با پرداخت رد مال درخواست تخفیف مجازات صد روز حکم را کنم
وقتی سابقه هنوز پاپر جاست و شاکی رد مال را بگیرد رضایت نمیدهد
چون قصدشان چیز دیگری است وسرقتی نشده ولی نمیتوانم ثابت کنم پاپوش است . واگر زندانی بشوم به منظورشان رسیده وابرویم رفته تکلیف چیست .با توجه به زیر بیست میلیون با پرداخت رد مال حبس بخشیده نمیشود .تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با رد مال و اخذ رضایت از شاکی مجازات حبس کسر و تبدیل به جزای نقدی می شود