مشاوره حقوقی رایگان - بهزیستی

با سلام
من و همسرم میخوایم از هم جدا شیم یه پسر 12 ساله و یه دختر 21ساله داریم، پدرشون به زور میخواد اونا رو ببره پیش پدربزرگشون و یه شهر دیگه که با اونا زندگی کنند. پسرم نمیتونه بدون من زندگی کنه و از پدرش به خاطر دروغاش متنفر شده از طرفی هم می‌ترسه ازش. پسرم چطور میتونه با من زندگی کنه ؟ آیا اگه به زور ببرتش و اذیت شه میتونه به بهزیستی پناه ببره؟

پاسخ ها :

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام حضانت پسر از 7 تا 15 سالگی با پدره
شما می تونید از دادگاه حق ملاقات بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تا 15 سال حضانت با پدر و برای شما حق ملاقات است مگر بتوان عدم صلاحیت را اثبات کرد که نیاز به دانستن شرایط است