مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موانع جاده ناشی از بی احتیاطی پیمانکار مربوطه

سلام و خسته نباشید
چند روز پیش تو یک جاده بسیار تاریک بدون روشنایی و تابلو خطر و هیچ گونه تابلو هشداردهنده کلی شن و ماسه ریخته بودن وسط خیابان که من تصادف کردم ، پلیس تمامی چیزایی که بالا نوشتم رو صورت جلسه کرد اما پلیس راه کروکی رو 50 /50 نوشت و دلیلش هم عدم توجه به جلو بود، خسارت ماشینم خیلی زیاد هستش و بیمه بدنه ندارم.
سوال: با توجه به اینکه من با شخص ثالث تصادف نکردم خسارت من که خودرو نامتعارف هستش به چه شکل میشه؟
و از پلیس راه میتونم به خاطر 50/50 نوشتنش شکایت کنم؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام
میتوانید به نظریه افسر اعتراض نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید