مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

سلام وقت به خیر
بنده در تاریخ برج 7 سال 94 به شخصی بابت زمین صنعتی برای گرفتن مجوز ساخت وکالت بلاعزل دادم البته بدون مبایعه نامه و گرفتن پول ایشون برج 12 سال 94 وکالت به شخص دیگری واگذار کردن و بنده در مدت زمان 2 سال ایشون پیدا نکردم و سال 96 با گرفتن سند تک برگ بنام خودم زمین در دفترخانه با سند قطعی فروختم الان شخص سوم به عنوان فروش مال غیر از بنده شکایت کرده
آیا بنده مشکلی دارم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید اسناد بررسی گردد و اینکه ایشان بر چه اساسی مدعی فروش مال غیر هستند بدون آنکه وکیل اول مبایعه نامه داشته باشد که بر اساس آن فروشی توسط ایشان یا وکیل بعدی صورت گرفته باشد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اظهار نظر دقیق و صائب مستلزم بررسی اسناد شما است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در وکالت‌نامه وکیل حق فروش داشته و با وکالت‌نامه فروخته باشد در این صورت شما نمی توانستید بفروشید و عمل شما فروش مال غیر محسوب می شود.
ولی اگر وکیل صرفا وکالت را به نفر سوم توکیل کرده باشد و مبایعه نامه ای تنظیم نشده باشد در این صورت معامله شما صحیح بوده و با انتقال ملک موضوع وکالت از بین می رود و قرارداد وکالت منفسخ می شود و دیگر اعتباری ندارد و شکایت نفر سوم نیز نتیجه ای نخواهد داشت.
به هر حال اگر ثابت شد وکیل طبق وکالت‌نامه فروخته و معامله نیز صحیح بوده در این صورت شما می توانید حساب ایام وکالت را از وکیل مطالبه کنید که در این صورت باید ثمن معامله را به شما پرداخت کند.