مشاوره حقوقی رایگان - کروکی تصادف

اگر اتومبیلی به صورت عمود بر جاده و به طوری که صندوق آن به طرف جاده آسفالت باشد پارک شده باشد و اتومبیل من که به سمت چپ منحرف شود و با صندوق اتومبیل پارک شده و به صورت عمود برآن قسمت گلگیر چپ جلو خودروی من با گلگیر عقب سمت چپ تصادف کند و خودرو مقابل روی پل که روی جوبی قرار دارد که به صورت غیرقانونی داخل شانه خاکی ساخته شده است پارک شده باشد ساختمان صاحب خودرو پارک شده بنشینی نکرده است و شانه خاکی روبه احداث کرده است و به اخطارهای اداره راه و ترابری بابت اینکه عقب نشینی کند شانه خاکی را اشغال نکند توجه نکرده و ماشین پارشن کند توجه نکرده و به اخطار دهیاری عقب نشینی کند تا زوبه آب کشیده شود توجه نکرده است بنابراین آیا توقف خودرو پارک شده غیر قانونی خواهد بود و تصادف با آن در کشیدن کروکی توسط پلیس 110
50 -50باید در نظر گرفت یا مقصر اتومبیل پارک شده باید باشد یا نه ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است