مشاوره حقوقی رایگان - ورود به منزل

آیا مامور می‌تواند صرفا با یک تماس تلفنی حکم ورود به منزل بگیرد آن هم برای شخصی که فقط مورد اتهام قرار گرفته و هنوز هیچ مدرکی دال بر ارتکاب جرم وجود ندارد جهت دستگیری فرد متهم ساعت 9شب

پاسخ ها :

سمیه حسنی

سرکار خانم سمیه حسنی :

سلام ٫ خیر باید حکم ورود به منزل کتبی از مرجع قانونی ذیصلاح داشته باشند

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

سلام بستگی به نوع اتهام وادله موجود در پرونده والبته پس از عدم حضور شمادر شعبه دادسرا علیرغم ابلاع قانونی وصدور برگ جلب سیار ومتعاقبا صدور دستور شعبه مربوطه مبنی بر ورود به منزل ویامخفیگاه داره که در این صورت وروند رسیدگی ،امکانش هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به نوع جرم و دستور مقام قضایی دارد