مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت تعمیر اسانسور یکی از مستاجرین

باعرض سلام من مدیر ساختمان 20واحده هستم که اسانسور برای طبقه دوم مشکل مکانیکی پیدا کرد که بعد از تعمیر ان به 5 واحد طبقه دوم اعلام کردم هرواحد هزینه تعمیر 100هزار تومان باید پرداخت کنید که یکی از مستاجرین همان طبقه ..گفت من کاری به تعمیر اسانسور ندارم وهیچ هزینه پرداخت نمیکنم .. بنده علیه ایشان دادخواست شکایت دارم لطفا رهنمایم کنید ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هزینه باید بین کل 20 واحد تقسیم شود