مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش اموال مسروقه

باسلام و خسته نباشید
کارگرم از فروشگاهم اجناس را سرقت مینمود در جیبش میگذاشت میبرد و گاها انها را به مشتری ها رایگان میداد یا پول ناچیز میگرفت یا با مواد مخدر معاوضه مینمود.و اینهارا در دفتر فروش ثبت نمیکرد.بنا به تصاویر دوربین فروشگاه و دفتر فروش به جرم سرقت شکایت کردم محکوم شد.
حال چون طبق تصاویر بعد از سرقت انها را در همان فروشگاه فروخته طبق قانون و عرف میتوانم به جرم خرید فروش اجناس سرقتی هم از کارگر شکایت کنم؟یا این شکایت فقط از مال خر امکان پذیره نه کارگر سارقم؟
عده ای میگن باید مالخر را هم بیاری تا بتوانی از هردو شکایت کنی ولی من مال خر را نمیشناسم..درسته این حرف؟

پاسخ ها :

خرید و فروش اموال مسروقه مالخری