مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

سلام منزل دو طبقه با شخصی خریدم توافق نامه نوشتیم او‌ همکف و من فوقانی استفاده کنم و او 5 میلیون بیشتر پرداخت قرار شد حیاط او استفاده کند و در زمان تسویه حساب 5میلیون به نرخ روز از من بگیرد و در همکف یک درب اتاق به کوچه راه داشت پس از مدتی ایشان وکالت گرفت رفت سند را تفکیک کرد به سه پلاک دو پلاک همکف تجاری و مسکونی که ظاهراً درب اتاق به کوچه سابقه تجاری و دارای سرقفلی بوده و ایشان بنام خودش منتقل کرده و در سند حیاط جزو مشاعات اعلام کرده و ایشان ضمن بردن سرقفلی از ورود بنده به حیاط جلوگیری نموده و حاضر به تسویه حساب 5 میلیون هم نمیشود اکنون با توجه به اینکه سند تفکیکی بعد از توافق نامه صادر شده و عملا توافق را نقض کرده و حیاط بر اساس قانون آپارتمانها مشاع اعلام شده ولی ایشان ممانعت میکند لذا شکایت کیفری ممانعت از حق صحیح است یا دادخواست ابطال توافق قبلی

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

به نظرم میرسه اول باید دادخواست ابطال توافق رابدید. ولی چون یکیش کیفری و دیگری حقوقیه میتونید دوتاش را با هم بدید