مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص اعطای مزایای یک مقطع تحصیلی به رزمندگان

با سلام. اینجانب م.ن مدت شانزده ماه و نوزده روز در جبهه حضور داشتم و کارت ایثارگری دارم در خصوص اعطای مزایای یک مقطع تحصیلی به رزمندگان از چه تاریخی این قانون ابلاغ شده؟
1- من در تاریخ اول تیر سال 91 بازنشسته شدم آیا شامل من هم میشه؟
2- اگه جواب منفی هست چطور جنگ تحمیلی سال 59 تموم شده پس باید از همون سال 59 باید این قانون اعطای مزایای یک مقطع تحصیلی به رزمندگان اجرایی میشد؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید.