مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام خسته نباشید. چند سال پیش برادر خانم من از من شکایت کرده بود بخاطر رابطه نامشروع با خانمش ولی دادگاه اونا رو محکوم کرد. من به توصیه افسر پرونده که به من گفت شما یک خانواده هستید ولش کن. دیگه ادعای حیثیت نکردم . ولی برادر بعد از یک مدت برادر خانمم به من زنگ زد و گفت که تو دیگه نسبتی با خواهر من نداری اون طلاق غیابی گرفته . من باشنیدن این خبر شوکه شدم دیگه گیج شدم و زنگ زدم به برادرم وماجرا رو تعریف کردم من هنوز باورم نمیشد که همسرم این کار رو کرده باشه دیگه نفهمیدم چیشد .فقط اینو فهمیدم که برادرام اومدن خونه ما ومن رو با خودشون بردن روستا وبعد از چند ماه همسرم به من زنگ زد و گفت که برادرش مجبور به این کار کرده و اون میخاد برگردیم سره زندگیمون فردای اون روز برادرش فهمیده که ما میخاهیم برگردیم سره خونه زندگیون دیگه گوشیشم ازش گرفت دیگه خبری ازشون نداشتم . من مدت 7یا8سال مریض شدم بعداز این مدت من تازه یک ماه هست که حالم کمی بهتر شده نمیدونم چیکار کنم و چه جوری از دو پسرم و خانمم خبر بگیرم . ایا قانون راهی جلوی من گذاشته است ؟؟ممنون میشم که راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اقوام و کسانیکه با ایشان در ارتباط هستند پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله میتوانید در خصوص حضانت و ملاقات بچه ها اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در خصوص حضانت و ملاقات بچه ها اقدام کنید