مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات

سلام خسته نباشید.
من 17 سالمه و پدر و مادر من اختلاف دارن و میخوان جدا بشن. سیمکارت من به نام مامانم هست و بابام میخواد پرینت تماس های من رو بگیره.
آیا میتونه چنین کاری بکنه؟
یا که حتما باید صاحب سیمکارت (مامانم) اجازه بده؟
و اینکه بابام میگه پارتی دارم و ...
آیا میتونه پرینت بگیره یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مالک سیم کارت می تواند نسبت به پرینت اقدام کند، و پدرتان تا زمانی که شکایت نکند و دستور قضایی نداشته باشد نمی تواند کاری کند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر مگر با اجازه صاحب کارت یا شکایت و دستور قاضی.البته اینکه به صورت غیر قانونی اقدام به چنین عملی نماید بحث دیگریست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فقط مالک میتواند پرینت بگیرد