مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام پسرخالم

باسلام و احترام خدمت کلیه حقوقدانان عزیز سوالی داشتم از محضر مبارکتان ، پسرخالم وام برداشته و بنده متأسفانه ضامن ایشان شدم که بعد از یکسال پرداخت منظم اقساط وام اش دیگر پرداختی انجام نمیدهد و یکی دوماه در میون بانک عامل حساب بنده را مسدود و اقساط معوقه ایشان را برمیدارد. 1- آیا بنده الآن اقدام به شکایت علیه ایشان بکنم یا باید کلیه اقساط باقیمانده اش رو پرداخت کنم و بعد اقدام به شکایت کنم ؟ ضمناً عنوان شکایت رو چه چیزی مطرح کنم 2- با شکایت بنده کلیه حساب های ایشان مسدود می شود؟ در ضمن پسرخاله محترم بنده مولتی میلیادر بوده و صاحب ویلا و خودرو می باشد و املاکی هم از پدر مرحومشان به ارث برده اند ک بین دوبرادر اجاره بهایی هر ماه حدود 10 میلیون تومان به ایشان می رسد. کلیه وام حدود 50 میلیون بوده و اقساط ماهیانه اش حدود 900 هزار تومان هست قبلاً از راهنمایی هاتون کمال تقدیر و تشکر را دارم.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

هر مقدار که بانک از شما اخذ کره بعتوان ضامن حق دریافت آن از وام گیرنده رو دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید تمامی مبلغی را که به بانک دادید از آن مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ضامن می تواند به مقداری که از حسابش کسر شده یا خودش پرداخت کرده از متعهد مطالبه کند.