مشاوره حقوقی رایگان - ارث فرزند خوانده

سلام خواهرم دو تا فرزند خوانده داشت ک تو شناسنامه ثبت نشده ک فرزند خوانده هستن ب اسم خواهرم و شوهر خواهرم هستن
شوهر خواهرم فوت کرد میخواست ب نام زن و فرزند خوانده هاش بزنه ولی نتونست
طبق وصیتی ک از قبل بود گفته بود ثلث اموالش ب فرزند خوانده هاش برسه و بقیش ب وراث واقعی. و بعدش تو وصیتش گفته بود ک بخشش وراث از سهم خود ب فرزند خوانده ها ب تمایل خودشان و لیاقت و رفتار فرزند خوانده ها است
حالا بردارای مرحوم دست گذاشتن و میخوان ب فرزند خوانده ها و همسرش نرسه
قانون چجوریه خود مرحوم میخواسته بزنه ب نام همسرش و فرزند خوانده هاش ولی مهلت نشد

پاسخ ها :

ارث فرزند خوانده ارث فرزند خوانده