مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه و عدم رای صادره از سوی خوانده و پس گیری واحد قبلیم

سلام. بنده سال 95 ازبلوک قبلی با سابقه اصالت و فرم جیم مدیرعامل قبلی بدون اطلاع من رو جابه جا کرده بود وکسی دیگه رو گذاشته واون هم واحد رو فروخته و من هم به دلیل دلایل گوناگون شکایت نکردم و مدیرعامل جدید یه واحد دیگه نیمه کاره بهم داد که تا الان که پایان وتمام کار واحد بگذریم بنده اینجا لیست قرعه کشی تایید شده و اشتراک ها بنامم هست ولی متاسفانه اون صاحب قبلی واحد که فقط یه برگ قرعه کشی قدیمی و آورده نصف واریزی و بعد از 5 سال واخطارهای متعدد وسرنزدن وبی خیالی الان اتاق تعاون شکایت کرده ورای گرفته ومن هم شکایت کردم شاید حق رو به من بدن حالا جالب واحد قبلی بنده هم همون که ساکن هنوز نتونسته مثل من اصالت بگیره واحتمالا مثل من اشتراک ها بنام ش هست .واحتمال داره هنوز اصاالت بنده واحد قبلی باطل نشده باشه با توجه به این مطالبی که عرض کردم آیا می تونم دوباره واحد قبلیم رو بگیرم الیته اگر رای مجدد به واحد جدید مالکیت بنده نباشه یعتی واحد رو به اون صاحب اصلی که هیچ مدرکی هم نداره بدن رو عرض می کنم اگر ساکن واحد قبلیم قسط بندی نکرده باشه من می تونم واحدم رو پس بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید یه خرده پیجیده است

پاسخ ها :

ملک