مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از سوی زوجه

سلام 33 ساله ازدواج کردم ی بچه دارم تمام این مدت سختی کشیدم .شوهرم با همه خوبه ولی با من بد رفتاره ..توهین وتحقیر میکنه همه جوره صبر کردم ..57 سالمه مریض شدم عصبی شدم بارها قهر واشتی کردیم ولی دیگه نمیتونم.درست نمیشه.خسته شدم .هیچ کاری برام نکرده. 30 سال کار کردم پولمو بهش دادم الان خونه وویلا داره هیچی بنامم نمیکنه .خرجی نمیده .توقعش زیاده بد بینه .ایراد گیره .. میخوام جدا بشم ولی حق وحقوقمو میخوام لطفا راهنمایی کنین..ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مهریه و سایر حقوق مالی خود را مطالبه کنید.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بهتر است که حضورا به دفتر وکیل مراجعه نمایید و دلایل خود را مطرح نموده پس از انجام مقدمات و اخذ رای قطعی مبنی بر توهین و فحاشی و ... میتوانید برای جدایی اقدام کنید.