مشاوره حقوقی رایگان - دیوارکشی زمین

باسلام و خسته نباشیدخدمت شما وکلای محترم
بنده زمینی به مساحت 4000متررادرورامین دیوارکشی کردم جهاد کشاورزی بدون اخطارتخریب کردندساعت 7صبح که همه خواب بودن تخریب کردند ورفتندبعدازسه ماه بنده زمین فوق را گندم ودرخت کاشتم وبرای صیانت ازکشاورزی وبرای اینکه احشام به داخل درختان وگندم هانروندبنده به ارتفاع 1مترونیم دیوار کشیدم درصورتی که بنده کشاورزی را ادامه دادم ودرحال کاشت هست الان روی دیواربنده جهاد کشاورزی نوشته که تخریب شود آیا بنده می توانم حکم برائت بگیرم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نشانی زمین فوق ... ورامین میباشد. باسپاس از زحمات ارزنده شما

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام چنانچه کاربری اراضی مزروعی باشد هرگونه اقدام جهت تغییر کاربری با اقدام متقابل جهاد کشاورزی بصورت تخریب و قلع و قمع مواجه خواهد شد‌.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

هرگونه اقدام جهت تغییر کاربری با اقدام متقابل جهاد کشاورزی بصورت تخریب و قلع و قمع مواجه خواهد شد‌.