مشاوره حقوقی رایگان - بدهی چک

سلام خسته نباشید من دو تا چک سال 96 داده بودم که طرف داده به وکیل وکیلم شکایت کرده 12 میلیون شده من با وکیل حرف زدم که قرار شد با 10 میلیون رضایت بده منم اعتماد کردم 10 میلیون ریختم به حساب شکایت کننده که میشه وکیل تا رضایت بده اونم یه اسکرین از واتساپ دارم که رسید پول فرستاده بهم و رسید انتقال پول به طرف و دارم ایا میتونم ثابت کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

رضایت مورد قبول ،رضایت کتبی در دادگاه یا رضایت محضری است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید.
رضایت یا باید از طریق دفتر خدمات قضایی به شعبه اعلام می شود و یا باید محضری باشد