مشاوره حقوقی رایگان - سند مشاعی

سلام بنده زمینی ب متراژ 9230متر خریدم ک درخواست الزام ب تنظیم سند کردم ک در استعلام امده ششدانگ باقی مانده اراضی مزرعه بیگی کهریز ب شماره 120اصلی ب انضمام 95سهم از 112سهم یک رشته قنات مزرعه مزبور به شماره 120اصلی 87فرعی بنام مالک هست ٫قاضی رای داده ک طبق استعلام 120/87قناته زمین نیست و حکم الزام ب تنظیم نمیده ٫پلاک ثبتی منم 120/87هست ایا اگه اعتراض کنم امکانش هست ک رای برگرده ینی هیچجوره نمیشه الزام ب تنظیم کرد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

این دو موضوع از هم متفاوت است باید دلیل را متوجه شد نیاز به بررسی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید