مشاوره حقوقی رایگان - نا آگاهی از قانون

سلام. من چند وقت پیش تصادف کردم با وجود اینکه جراحت داشتم اما با فریب اون شخص مقصر رضایت دادم ماشین ها از پارکینگ بیاد بیرون اما الان نامه پزشک قانونی دارم و دراین تصادف دو تا از دندان هام فکم و... جراحت دید الان رفتم کلانتری شکایت کنم گفته شما که رضایت دادی اما بعد بهم گفت برو کارهات رو انجام بده باید بیای دوباره تشکیل پرونده بده الان من باید چیکار کنم تا هزینه جراحاتم را از بیمه این آقا بگیرم

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مجددا شکایت کنید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به شکایت نمایید برخی از جراحات در حین رضایت دادن مشخص نیست و بعدها ظهور می کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
متاسفانه بعد از اعلام رضایت قطعی قادر به طرح مجدد شکایت راجع به آن موضوع نمی باشید