مشاوره حقوقی رایگان - پول که به حساب ریخته شده

با سلام خدمت وکلای عزیز خواهر زن بنده بعد از گرفتن وام از قرض الحسنه از ترس پدرشون که پول رو نگیره مبلغ 15 ملیون به حساب بنده واریز کرده که کارت حساب بانکی منم دسته ایشون بوده و بعد از یکماه دوباره همون مبلغ 15 ملیونو از حساب بنده به حساب مادرشون واریز کرده و حالا طی دادخواستی رفته و شکایت کرده که از من 15 ملیون طلب داره و حتی 3 تا از قسطهاهم پرداخت نکرده الان میگه که 15 ملیونمو میخوام با فیش بانکی که به حسابم ریخته الان من چطور میتونم اثبات که من به ایشون بدهکار نبودم و دروغ میگه ممنون

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام واریز مبلغ فوق به حساب شما حاکی از مدیون‌بودن واریزکننده است، بنابراین خواهر زن شما باید ابتدا اثبات کنند که به شما مدیون نبوده‌اند تا بتوانند مبلغ واریزی را پس بگیرند.