مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره فوری

با سلام و خسته نباشید. متن توبه نامه را چگونه باید بنویسم برای ارائه به دادگاه. متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " شیوه نامه خاصی ندارد جز اظهار ندامت و پشیمانی و توبه نصوح به درگاه الهی جهت ترک گناه و جرم . در صورت عدم توانایی در نگارش متن توبه نامه و تقصیرنامه می توانید در ستون تنظیم لایحه درگاه دادراه درخواست خود را ثبت نموده تا در صورت تمایل همکاران محترم ، احد از همکاران معرفی شده از سوی دادراه نسبت به ارائه خدمات به شما مبادرت نماید .

یک وکیل

سلام. در قمست مربوطه در سایت از وکلا در خواست نکارش متن را بفرمایید