مشاوره حقوقی رایگان - توهین و فحاشی ناموسی از طریق پیامک و تماس تلفنی و مزاحمت درب منزل

سلام وقت بخیر
یک آقایی در همسایگی ما که فامیل هم هستیم حدود 10 روز قبل از اسباب کشی در راه پله فحش های ناموسی به ما نسبت میداد طوریکه همسایه ها هم متوجه شوند و ما سکوت میکردیم تا اینکه اسباب کشی کردن و از این ساختمان رفتند بعد از آن شروع به فحاشی و توهین های زننده و تهمت های ناموسی از طریق پیامک و تلفن شدن و باعث اذیت و آزار ما در این ساختمان و محله شدن که ما در هنگام مزاحمت ایشان به پلیس 110 اطلاع دادیم ولی فرار کردن
میخواستم ببینم حکم توهین ناموسی ، زندان داره یا فقط شلاقه؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بسته به نوع توهین و معنای آن ممکن است قذف باشد که شلاق حدی دارد یا توهین که جزای نقدی شاملش میشود.