مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت توسط برادر

سلام دختری 22 ساله هستم، پدرم در قید حیات نیستند
برادرم مدام در حال تهدید و خشونت لفظی علیه من و مادرم هست
بسیار متعصب و حتی حق بیرون رفتن ساده و دانشگاه رفتن رو از من میگیره
تا بحال اقدام به خشونت جسمی نکرده ولی بسیار فحاشی میکند و از نظر روحی روانی در حال آسیب دیدنم .. متاسفانه در یک خانه زندگی میکنیم
میخواستم بدونم ایا اگر قانونی شکایت کنیم میتونیم به نتیجه ای برسیم و مجازاتی براش در نظر میگیرن؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اگر شاهد داشته باشی شلاقش میزنن، اما راه حل اساسی اینه که سهم الارث خود را بگیری و مستقل زندگی کنی.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درصورت اثبات می توانید شکایت کیفری نمایید تا مجازات شوند اما درخصوص اخذ سهم الارث باید حقوقی اقدام نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

فحاشی و ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق شکایت کنید