مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن حقوق و رد نکردن بیمه

سلام
بنده درسال قبل ، ازبرج 8 ب مدت 3ماه مشغول کار تو شرکت پخش بودم، ک شرکت میگه 80 روز کار کردی،تو این مدت ن بیمه ای برام رد کردن، ن حق و حقوقی دادن، ب دلیل ندادن پول و شرایط بد کاری ،ترک کار کردم
چجوری ب پولم برسم ، آیا میتونم الان از بیمه بیکاری استفاده کنم ؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد ولی شما می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید و حق بیمه و تمام حق و حقوق قانونی خود را مطالبه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره کار میتوانید حقوق خود را دریافت کنید . شکایت از کارفرما و بررسی در هیات تشخیص