مشاوره حقوقی رایگان - طلب از شرکت در حال تصفیه

با سلام
بنده از شرکتی که در حال تصفیه است مبلغ 20 میلیون تومان و چند ماه بیمه طلبکار هستم. به حکم اداره کار و اجرائیه هم برای حکم گرفته‌ام اجرای احکام هم هر کاری لازم بود انجام دادم به نتیجه نرسیدم.
شرکت هیچ اموالی ندارد حتی توقیف حساب هم نتیجه نداشت ولی مدیران شرکت اموال دارند، چگونه می‌توانم طلبم را از اموال مدیران شرکت بگیرم ضمن اینکه در حال حاضر شرکت مدیر تصفیه دارد که قبلا در سمت مدیر عامل بوده با توجه به اینکه من خوانده را نام شرکت را نوشته ام نه مدیر عامل باید چه اقدامی انجام دهم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نمی توانید طلب خود را از مدیر شرکت مطالبه کنید و اگر شرکت دارایی نداشته باشد متاسفانه کاری نمیشه کرد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر شرکت در مرحله تصفیه است شما صرفا در لیست غرما قرار خواهید گرفت وپاسخ سوال بعدی مستلزم تعیین نوع شرکت است