مشاوره حقوقی رایگان - تبلیغ سایت شرط بندی

سلام
بنده در سال 97 داخل کانال تلگرامی خودم اقدام به تبلیغ سایت شرطبندی کردم الان بعد 4 سال پلیس فتا بنده رو جهت پرونده سازی احضار کرده
میخواستم بدونم از اونجایی که تعداد تبلیغاتم بسیار کم در حد 10 عدد و مبلغی که از این راه بدست آوردم بسیار کم بوده حداکثر جزایی که میتونن برام اجرا کنن چی هستش

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

‌ماده 708 - هر کس قمارخانه دایر کند یا مردم را برای قمار به آنجا دعوت نماید به شش ماه تا دو سال حبس و یا از سه میلیون تا دوازده میلیون ریال‌جزای نقدی محکوم می‌شود.
عمل شما می تواند مصداق دعوت مردم برای قمار محسوب شود البته جزای نقدی اکنون 6 میلیون تومان تا 24 میلیون تومان است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حسب مورد مجازات حبس تعزیری و یا جزای نقدی میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به نظر قاضی و محتوای پرونده دارد