مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

باسلام .بنده خودرویی دربهمن 1400با وکالت فروش و مدت یکماهه فروختم و خریدار خودرو را به شهر دیگر برده و ب شخص دیگری بدون قولنامه و سند و تعویض پلاک فروخته و روی قیمت به توافق نرسیده و تعویض پلاک انجام نمیدن.امروز به مرکز راهور خ زنجان شمالی رفتم قسمت قضایی و گفتن که به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید در شادمان بهبودی پلاک 2.مراجعه کردم اما دفتر قضایی گفتن که چون ثنای خریدار شهر اردبیل ثبت شده شما نمیتونید به پلاکتون برسید و به اردبیل مراجعه کنید .خواستم راهنماییم کنید .بنده پلاکم را دراسرع وقت نیاز دارم.متشکرم

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. جهت توقیف خودرو می توانید دادخواست قرار تامین خواسته در شهر خودتان تقدیم دادگاه کنید در صورت تمایل حاضرم برایتان تنظیم کنم.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادحواست الزام به فک پلاک بدهید