مشاوره حقوقی رایگان - فراهم کردن موجبات فساد و فحشا

با سلام خواستم بدونم جرم فراهم کردن موجبات فساد و فحشا از طریق تن فروشی جزو جرمهای تعزیری درجه چند است؟برای این جرم چه مدت حبس در نظر میگیرند؟آیا میشود حبس آن را تعلیق کرد یا مجازات را تبدیل کرد؟با توجه به اینکه سابقه کیفری ندارم و بار اولم است و در خانه فساد نبوده ام مرا از طریق چت و عکس های گوشی دوستم که او را دستگیر کرده بودند مرا هم دستگیر کردند و مجبور به اقرار کردند.ممنون از پاسخگویی

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یک تا ده سال حبس،بستگی به دفاع دارد و مواردی که فرمودید موجب تخفیف است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما مطابق ماده 639 بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی 1 تا 10 سال حبس دارد. درجه مجازات هم درجه 5 است. شما چون در محل حضور نداشته اید انکار کنید چون در جرایم منافی عفت هر نوع تحقیق ممنوع است و اعلام کنید که نه خانه فراهم کرده اید و نه با زنان برای حضور در آنجا هماهنگی داشته اید و...