مشاوره حقوقی رایگان - ملک ارثی

با سلام
ما 2 برادر و یک خواهر به همراه مادرم هستیم بعد از فوت پدرم سند ملک که به صورت دفترچه قدیمی به نامش بوده من به نسبت سهم ارث خود اقدام به دریافت سند تک برگ از اداره ثبت کرده ام ولی خواهر و برادرم نه سهم خود را به من میفروشند و نه اقدام به دریافت سند به نام خودشان میکنند و با توجه به اینکه قصد فروش ملک را دارم و مادرم را نزد خودم نگه دارم چه راهکاری پیشنهاد میشود که ملک را بفروش برسانم؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر بقیه وراث همکاری نمی کنند از طریق ثبت‌محل استعلام جهت عدم امکان افراز ملک اخذ شود و سپس از طریق دفتر خدمات قصایی به دادگاه حقوقی دستور فروش ملک مشاعی ثبت شود.