مشاوره حقوقی رایگان - معامله بازی کلش اف کلنز

سلام.من 3ماه قبل اکانت بازی کلش را باواسط فروختم.الان مشتری ادعا میکنه بعد ازاینکه اکانت رو ازمن تحویل گرفته واردش نشده والان بازی بن شده.الان میگه من اون بازی رو ریکاوری کردم.ولی من اینکار رو نکردم.حالا میخواد شکایت کنه.باید چکارکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست، دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.