مشاوره حقوقی رایگان - مهر و موم ترکه

با سلام
چندماهی است که ملکی از پدرم را به عنوان ورثه پلمب کردم و حالا پسرعموی من مدعی شده اند که یکدانگ از این ملک مال ایشانه و سند گرفتن ما هنوز در مرحله تحریر ترکه هستیم آیا او میتواند فک پلمب کند بدون اجازه و اطلاع من که پلمب کردم؟!

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر سند او مثبت مالکیتش باشد باید اعتراض ثالث دهد تا بتواند فک پلمپ کند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
خیر، مطابق قانون اجرای احکام مدنی مصوب 1356 تصرف در. مال مشترک و مشاعی باید با اذن و اجازه سایر شرکا باشد