مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو سرقتی

سلام خسته نباشید
د ونفر به عنوان مسافر وارد ماشینم شدن بعدش منو خفت کردن با چاقو زدن منو بعد ماشین بردن ب یک ساعت نشد ک تصادف میکنن یک نفرشون میگیرن و یک نفر دیگه فرار می‌کنه الان یک ماهه ک جواب درست ب من نمی‌دن میرم پیش قاضی میگه پرونده باید تکمیل بشه آگاهیم میگم کشف ماشین بزن میگه باید قاضی دستور بده نمیدونم الان من چیکار کنم راننده اسنپم مستاجر هیچکس جواب درست نمیده الان من باید چیکار کنم ؟ ممنونم

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
چون تصادف شده، خود به خود شما درگیر مساله شخص دیگری هم شده اید یه پرونده اعلام سرقت و یه پرونده تصادف. نظر قاضی مبنی بر تکمیل پرونده صحیح است