مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق بیمه توسط کارفرما

باسلام
شرکتی که بنده در آن مشغولم حق بیمه آذرماه رو رد نکرده ولی حق بیمه دی و بهمن ماه رو واریز کرده. هرچی هم علتش رو میپرسیم جواب منطقی نمیدن. طبق قانون آیا مشکلی برای نیروی کار پیش نمیاد؟ پیشنهاد شما چی هست برای مطالبه حقمون؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید